Traducción y corrección 

Home Quan es treballa amb un bon traductor, tot va bé, però si no es fa una bona tria, la cosa es complica

Quan es treballa amb un bon traductor, tot va bé, però si no es fa una bona tria, la cosa es complica

No voleu passar-vos hores i hores revisant traduccions, oi? Hi ha cinc coses molt importants:

1. Idiomes: Jo treballo amb anglès, francès, portuguès > castellà i català, que són les meves llengües maternes. Treballar cap a les llengües maternes és bàsic.

2. Especialitat: Jo treballo amb textos econòmics, empresarials, administratius, legals, institucionals, de recursos humans, turisme, publicitat i de temàtica general. Davant del dubte, sempre em podeu preguntar.

3. Tipus de text: Faig publicacions d’empresa, notes de premsa, webs, blogs, llibres, textos institucionals, manuals d’empresa, presentacions per parlar en públic, informes financers, casos, articles, contractes… Davant el dubte, aquí em teniu.

4. Experiència i garanties: Porto més de 20 anys traduint per a clients de tota mena: Unió Europea, PwC, Novartis, Organització Mundial del Comerç, ESADE, FCC, Universitat de Barcelona, Agbar… Fa molts anys que tracto directament amb client, sense agències pel mig, de manera que controlo el procés i m’adapto sempre a les seves necessitats, amb rigor, professionalitat, sinceritat i confidencialitat.

5. Comunicació i confiança: És bàsic donar instruccions i feedback per anar millorant els resultats. Treballar en equip i sempre amb la mateixa persona té els seus avantatges

_____________________________________________________________________________

Pressupost gratuït

Si m’envieu una mostra del text que heu de traduir, us en faré pressupost sense compromís i us diré per quan ho puc tenir. Envieu-me un correu amb tot el que em pugueu dir: tema, nombre de paraules del document, format, per quan ho necessiteu, etc. Si és possible, envieu-me el document a traduir. La confidencialitat està garantida en tot moment.

_____________________________________________________________________________

Sara Sicart • Miteny

Twitter / Linkedin / Visualize / e-mail

-->